Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alde centralvarme
#1
Hej... 

Jeg har købt en Kabe med alde fyr i, som skal fungere som min primære bolig... Nu ved jeg godt det ikke er vinter endnu, men vi bor i Danmark, så den kan jo være her i morgen, så vil godt være lidt på forkant... Hvordan håndtere man det med varmen, når man er væk en 8-10 timer? Lader man den kører som ellers, på den temperatur man er kommet frem til er passende, eller skruer man ned på evt. halv blus, og så kører den op igen, når man kommer hjem?

Som jeg har forstået det, så tager gulvvarmen ikke det store, når først den er varmet op, og jeg spekulere på, om det ikke tager mere gas, at skulle varme den op igen, hver dag jeg kommer hjem?

Vil lige tilføje, at den er fra 2003, så selv om den er lige så fin som ny, så er fyret ikke med digatal display Smiler

Mvh. Maxx
Svar igen med citat :)
#2
Jeg vil helt klart blot skrue ned på fx 15 grader når du køre, så er der lunt når du komme tilbage. Og hvis du sørger for at rulle mørklægning for taglugerne og måske også lige ruller lidt op på de øvrige vinduer, så er det begrænset hvad der bruges af gas. Grunden til at rulle for, er for at minimere kuldebroer, og ikke bare lade varmen fise ud.

Pas dog på ikke og skrue for langt ned (under 12 grader) så kan der dannes kondens i skorstenen.
Hygge og hejsa

Lars

[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#3
Tak for svaret Lars... Det giver meget god mening, at lukke campingvognen til og ellers stort set lade den kører som ellers, det vil jo også give den bedste komfort, og så koldt er det jo heller ikke i Danmark.
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)