Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antal pløkker til et commodore telt
#1
Vi har lige købt et fortelt og for ser det ud til der ikke er mange pløkker med. Sælger har lovet der er hvad det behøver, men er der nogen som kan fortælle hvor mange der er fra ny??

Vores vogn er en Hobby 650 med at A-mål på 1094 og et isabella mål på 1100. Forteltet er af mærket Isabella Commodore.

Hvis i både kan fortælle hvor mange standart røde og alm jernpløkker

Henrik
Svar igen med citat :)
#2
Kan ikke fortælle hvor mange der er af hver. Men vi har haft flere forskellige Isabella telte, og der har altid været rigeligt. Vi har så altid købt stormpløkker også, de store røde, som bliver sat i hjørnerne hvis det skulle begynde at blæse op. Jeg ville ikke være bange for det. Men selvfølgelig hvor der er mennesker er der fejl. En anden ting er, det er rigtig smart at købe nogle ekstra at have med, man ved aldrig om der ryger en hvis den rammer en sten eller lign. Eller du slår hovedet af pløkken.
Karin

Kabe Royal XL KS- Volvo V70 2,4 - Tabbert Comtesse 410 HK årg.1997 kaldet "Comtessen " med movermodel Lars.  http://www.sundorf.dk
[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#3
Dem vi handlede vognen med (privat) skulle fortsætte med at campere, og har rippet den for ALT der kunne fjernes. Vi er helt forbavsede over køleskabet fulgte med da vi afhentede den.

De har fjernet alt der kunne tages ud da vi hentede den; strømkabel og trappe mm er at være lidt smålig, og fred være med det tænkte jeg..... Dråben er dog nu hvor jeg finder ud af der er 14 pløkker tilbage i spanden, og til det svarer de at det er alt der skal til. 

Nu er det ikke vejr til at prøve at slå teltet op endnu, men på en 650'er vogn tænker jeg at det ikke rækker langt.

Derfor vil jeg gerne vide hvor mange der skal til for at teltet + dækken langs vognen/hjul er komplet.

Henrik
Svar igen med citat :)
#4
Det er meget normalt at man ikke lader strømkabel, trappe og spildevandsdunk følge med, det har der heller ikke gjort når vi har købt privat. Men ja 14 pløkker er lige lidt nok. Hvis jeg var dig, ville jeg prøve at ringe til Isabella på 75 82 07 55 eller skrive en mail service@isabella.net, de er flinke til at hjælpe, og der får du det helt rigtige antal at vide.  Smiler 
Den sidste mulighed, er jo at du kan tage teltet ud af posen, og så tælle alle de steder hvor der sider/skal side en gummistrop til en pløk, så får du også lige tjekket om der muligvis er nogle ødelagte gummistropper som trænger til at blive skiftet.
Karin

Kabe Royal XL KS- Volvo V70 2,4 - Tabbert Comtesse 410 HK årg.1997 kaldet "Comtessen " med movermodel Lars.  http://www.sundorf.dk
[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#5
På vores 4m. commodore anvendes der 28 stk. pløkker udvendig og 22 stk. stålpløkker til indv. græskant (inkl. skørt)
Det lyder som om du har klemt sælger til lidt over det yderste.

Lad vær med at ærgre dig køb et par pakker pløkker, en god 2 trins trappe fås hos T. Hansen til fornuftige penge og et strømkabel kan fås til fornuftige penge næsten alle andre steder end hos campingforhandleren. Husk at kablet SKAL være 3X2,5 kvadrat. der el ligeledes krav til længde og kappe type (kan ikke huske det nøjagtigt, så for ikke at få ørerne i maskinen såååå)
VW Golf Sportsvan 1,5 Tsi årg 2019 og Hobby De luxe 400 Sfe med 1500 kg aksel.
Svar igen med citat :)
#6
Chokkeret 
Det er sant at sælgeren kan være lidt smålig da han selger vognen, har selv opplevd det da vi købte vognen   Forvirret
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)