Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
luftmadras
#1
Hej alle

Jeg vil høre, om der er nogen herinde, der kan komme med et fornuftigt input, til vores kommende luftmadras, da vi har lidt udfordringer med dette under vores ferier til Italien.

Vi er efterhånden vel semi erfarne campister, som hvert år drager til Italien i vore store telt (kampa studland air 8). vores problem har dog været, at finde en tæt og ordenlig dobbelt luft madras til turen, vi har efterhånden købt flere forskellige (de blå fra harald nyborg, selv oppustelige madrasser m.v.) , men ingen af dem, har klaret turen mere end maks 5-7 dage ud af 14, før de begynder at tabe luft....ret træls om natten og dyrt i længden.

selv med en test hjemmefra har de måttet bukke under efter kort tid.

Jeg er i tvivl, om det er varmen midt på dagen, der ødelægger dem, for det er ikke fordi vi ligger på hårdt underlag.

nogen ideer til en madras der kan tåle mosten
Svar igen med citat :)
#2
Hej
Vi har disse, fra Brunner https://campingshop.dk/produkt/kompakt-l...220x75-cm/
Har tidligere set, at de også kan fås som dobbelt madras. Men ellers er de ekstra bredde, 75cm.
Vi bruger dem sommer som vinter, i to sæsoner og har aldrig måttet fylde luft i. Men når det er sagt, er det et kendt problem, med de store temperatursvingninger. Varm luft fylder mere end kold luft, og det er nok til at i vil føle at madrassen taber luft, hvis den er fyldt op med varm luft midt på dagen. Omvendt, hvis du pumper dem hård op, sidst på dagen, kan du risikere at trykket midt på dagen bliver for højt midt på dagen, og derfor måske gør madrassen utæt.
Så vil I passe lidt på luftmadrassen, fylder i den op inden I går i seng, og lukker lidt luft ud når i står op.
Det er ikke nemt at være campist :-)
Hilsen
Poul
http://www.familien-harkjaer.dk
http://www.telt-camping.dk
Hardcore teltcampister Teltcamping.....tæt på naturen
Svar igen med citat :)
#3
I min familie camperede vi meget nede i varmen. Tror, vi havde mere end sammenlagt et års overnatninger på luftmadrasser i telt under himmelstrøg, hvor temperaturen var mellem 28 og 40 grader i dagtimerne. Når vi kom frem til en ny campingplads, blev luftmadrasserne pumpet. Det skete ca. kl. 18 i 22-25 graders varme. I alle disse år havde vi ingen problemer med, at de tabte luft. Ganske vist boede vi maks. en uge hvert sted, men alligevel. Cool
Madrasserne blev købt i 1962. I 1986 blev den ene lidt utæt, hvilket nok skyldtes, at det var en af de modeller, der kunne slås sammen med et par remme til en slags liggestol og derfor blev håndteret mindre følsomt. De resterende 3 madrasser fungerede upåklageligt indtil 2006, hvor de blev smidt ud - ikke pga. utæthed, men fordi ingen havde brug for dem længere.
Tror ikke, at nogen pumper madrassen så hårdt, at udvidelse af luftmængden ødelægger noget.
Derimod mener jeg, at man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten, og at man skal til lommerne for at få glæde af det, man køber. Smiler med blink i øjet
Lise - Seat Ibiza - cv: Paul & Paula, kaldet Pegasus. GPS: Strassen Atlas, Europa. Mover: Bakgearet eller hjælpsomme campister.
[Billede: bannerlise.jpg]
Svar igen med citat :)
#4
Hej begge

Mange tak for svarene, jeg føler egentlig at problemet er at de er blevet en utæt madras efter er par dage. 

Vi vil gerne lidt op at ligge, så vi har derfor valgt typen lidt ud det, jeg kender godt de gamle madrasser ( blå/røde) som kunne holde til alt og næste gå i arv, brugte dem selv sammen med mine forældre, for efterhånden mange år siden.

vi vil gerne give det det koster for nogle kvalitets madrasser, så hvis nogen har forslag og erfaringer, vil jeg rigtig gerne høre.
Svar igen med citat :)
#5
Outwell har nogle, lidt høje luftmadrasser, som man ligger rigtig godt på, men vores erfaring, er også at de taber luft efter nogen tid.
Hilsen
Poul
http://www.familien-harkjaer.dk
http://www.telt-camping.dk
Hardcore teltcampister Teltcamping.....tæt på naturen
Svar igen med citat :)
#6
Problemet er som jeg ser det, at alle luftmadrasser, laves i østen, efter samme koncept, se smart ud, laves så let som muligt. Defor kan man ikke rigtig finde nogen, hvor der er fokus på super kvalitet.
Hilsen
Poul
http://www.familien-harkjaer.dk
http://www.telt-camping.dk
Hardcore teltcampister Teltcamping.....tæt på naturen
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)