Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Röders' Park Camping, Soltau
#1
Vel hjemkommet efter 3 skønne dage i Soltau, MÅ jeg dele min begejstring. Jeg kan kun anbefale Röders' Park og området omkring.
Selve campingpladsen er hyggeligt omgivet af løvtræer og med en lille, naturlig sø i midten, hvor man kan følge ændernes liv fra campingvognen.
Toiletbygningen ligner "noget fra 70'erne" udefra, men det skal man ikke lade sig narre af. Jeg har aldrig været på en campingplads (og jeg har dog været på mange), hvor familie-badene var så flotte. Ren luksus. Toiletterne var også pæne og altid rene - som på så mange andre gode campingpladser.
En lille detalje, som vi var rigtig glade for, var tørrestativerne ved indgangen, hvor også brændeovnen befandt sig. Dejligt ikke at skulle have våde håndklæder med ned i campingvognen i denne våde efterårstid. De var lynhurtigt tørre.
Pladserne var belagt med grus, der hvor der ikke var græs og det var også en god ting på denne lidt våde årstid. Det skal også lige nævnes, at der var en vandhane ved hver plads.
På minussiden var indkøbsmulighederne på pladsen. De var stort se lig nul. Til gengæld var der kun 750 m til Netto, som var ret velassorteret.
Og så skal jeg også huske at nævne for dem, der ikke laver mad i campingvognen, at der ikke er køkken med kochmöglichkeit, men der er mulighed for at vaske op. Og der er et Gasthaus med rimelige priser i forbindelse med campingpladsen.

Og så var der området omkring Soltau, som byder på næsten alt, hvad hjertet kan begære og for både børn, unge og gamle.
Campingpladsen ligger tæt på Heidepark, der nok er den mest kendte attraktion i området. Men derudover er der også skihallen i Bispingen (som vi ikke besøgte - det er ikke længe siden, vi besøgte den lidt større udgave Hamburg-Wittenburg).
Ikke langt fra campingpladsen er der et tropisk badeland, Aqua Mundo, Center Parcs. Det er ikke et kæmpebadeland, men der er dog bølgebassin, et par gode rutsjebaner og en Wildwasser-Bahn, som bugtede sig udendørs, så et par timer går da hurtigt der.
For de shoppelystne ligger Designer Outlet Soltau heller ikke mange km fra pladsen. Der er gode muligheder for at spare 40 - 70 % på mærkevarer.
Og så er der Soltau Therme. Det kan virkelig anbefales. Især var det en fornøjelse at opholde sig i det varme vand i det udendørs bassin med saltindhold på 3 %. Lufttemperaturen var vel omkring 5-6 C den aften, så vi brugte ikke liggestolene ved bassinet :-) Men vi nød synet af den massive damp, der steg op mod den mørke aftenhimmel, mens vi sad i boblerne i den ene ende af bassinet.
For hundeejere er campingpladsen også ideel. Der er marker lige uden for campingpladsen og campingpladsen ligger i udkanten af det smukke Lüneburger Heide. Vi havde i tankerne at prøve en tur på hesteryg i området - der er vist flere muligheder - men det nåede vi ikke. Vi skulle jo også nå at slappe af :-)
.... Og hvis nogen skulle være interesseret, kunne vi sagtens holde varmen i tændstikæsken med den lille el-varmeblæser, de gode hjemmesko og vores vinterdyner ( og faktisk gav vi kun 7,5 Euro for strøm i 3 dage) Smiler
Campinghilsner Brita

[Billede: thumb_98165441_2601454265844.jpg]

Også fan og ejer af Outwell Nevada M telt
Svar igen med citat :)
#2
Det lyder som om en super miniferie på et skønt sted  Smiler - pladsen er skrevet på "ønskelisten".

Også dejligt at høre at den Polske plastickasse kunne bruges uden de store problemer på denne årstid Smiler så nu kan du rolig tage på juleferie i den også  Griner bredt Griner bredt der bør du så nok overveje størrelsen af juletræet  Smiler
Hygge og hejsa

Lars

[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)