Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Et godt lager
#1
Hej alle sammen derude. 

I år har vi haft en dejlig sommerferie, trods det ellers lidt trælse vejr. Man kender jo efterhånden til den Danske sommer og vi var forberedt på det værste - og det var da lige før at vi fik oplevet det værste.  Cool

Mig og min hustru havde, inden at vi kørte på sommerferie i det danske, købt os et godt lager af både øl, sodavand og andet lækkert spiritus. Da vi skulle holde ferie i det danske kom vi jo ikke forbi den Tyske grænse - men vi havde heller ikke lyst til at købe et lager af danske dyre varer - (mest fordi jeg godt kan lide at smide dåserne ud når jeg har drukket færdig  - og de tomme dåser fylder sørme så meget Rækker tunge)

Jeg snakkede så med min svigersøn om det, og han foreslog at vi skulle købe vores lager ind på en hjemmeside der hed http://www.netpris.dk - her kan man købe øl, vin og sodavand uden pant og meget billigere end de danske priser. 

Alt i alt fik vi altså en dejlig sommerferie, med et godt lager øl, sodavand og andet lækkerier. Jeg tænkte at I andre campister også skulle have gavn at denne lille historie  Genert


Mvh Poul Nygaard
Svar igen med citat :)
#2
Spændende og bestilte du så en vognmand til at bringe det fra Tyskland til Danmark eller kørte du selv ned efter det. 

Priserne er stort set de samme som øvrige grænsebutikker.
Hygge og hejsa

Lars

[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#3
Jeg syntes altid jeg har endt med at betale det samme, når jeg har benyttet lignende tilbud, som hvis jeg selv havde kørt ned og handlet ind. Dog kan det selvfølgelig give god mening, hvis man skal handle stort ind af nogle specifikke varer, der er gode tilbud på.
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)