Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Holbæk fjord Camping (FDM)
#16
Jamen så synes jeg da egentlig det er meget bedre du blacklister mig Marisse, hvis du ikke kan tåle en kritisk indstilling til dine indlæg.
Så kan andre da stadig have glæde af forummet.
Men vil du ikke lige finde en masse svar frem, som viser at jeg er ubehagelig og simpel - dem vil jeg gerne se. Du må jo have eksempler nok at tage af.
Og til andre der evt vil tale med mig, så er min mailadresse: elseogsvend@webspeed.dk.
Svar igen med citat :)
#17
Har tidligere oplevet at campingpladserne i lavsæson / vinterperiode begrænser adgangen til faciliteterne i stil med det du beskriver, - ganske enkelt for ikke at skulle rengøre et stort antal toiletter / baderum i en periode med få besøgende. Det er vel rimeligt nok :-)
Puslerummet ?? Ja, det burde måske ha´ været nævnt ved indskrivningen, hvor jeg kan antage at børnenes alder er oplyst og dermed kunne det være naturligt at oplyse om det aflåste puslerum og muligheden for at få en nøgle. Måske en forglemmelse ???

Bremserne på vognen vil jeg nok i den situation vælge at gi´ et eftersyn, inden næste familietur.
Medmindre at bremserne har været direkte våde, vil de ikke fryse fast, - og derfor er kogende vand uden mening.
Af andre muligheder, - afhængig af vognens alder, - er at bremserne trænger til at adskilles, rengøres og bevægelige dele smøres, og - måske også ny bremsebelægning ????
Hilsen
Arly

[Billede: egetbanner_zpsd39218de.jpg]
[Billede: Basis3.jpg]
Svar igen med citat :)
#18
Kære Arly,
tak for dit svar. Det kan meget vel passe at det var låst på grund af manglende rengøring i vintersæsonen. Det må vi huske at checke næste gang.

Jeg tror også vi må få checket bremserne, jeg vil helt sikkert ikke sætte mit lid til varmt vandSmiler med blink i øjet
Svar igen med citat :)
#19
Hej Maria,

Problemet med låste bremser har jeg oplevet på min trailer, sommer og vinter.

Hvis jeg med bilen bakker traileren ind i carporten og lader den stå der til næste brug bliver bremsen hængende, som om at bakspærren ikke er udløst - og jeg ved at mine bremser trænger til "rensning og justering"

Kan det være det er det samme der sker på jeres campingvogn?

Jeg kan løsne mine ved at slå let på bremsetromlen med en lille hammer - men ved godt at jeg skal have bremserne lavet ordentligt
Med venlig hilsen
Søren K. Pedersen


Wilk SilverStar 490 KM årg '04 · Peugeot 308 SW 2,0 HDi 150 hk
Svar igen med citat :)
#20
Kære Søren,

Tak for dit svar. Jeg skal helt sikkert have checket bremserne, vi har lige fået invitation til at tage med til Sverige nogle dage og prøve at stå på ski. Vi har aldrig haft vores vogn på værksted...hvor længe kan jeg mon regne med sådan noget tager??
Svar igen med citat :)
#21
Selve opgaven ta´r ikke forfærdelig lang tid.
KUN bremser, med adskillelse, rens, nye belægninger, smøring, justering, evt. bremseprøvestand...,burde gøres på 1 til 1½ timer
Det store spørgsmål skal du stille værkstedet: Hvornår HAR de tid ???
Hilsen
Arly

[Billede: egetbanner_zpsd39218de.jpg]
[Billede: Basis3.jpg]
Svar igen med citat :)
#22
Vi har en god bekendt som er mekaniker. Kan man i teorien ikke skrue hjulene af og tage dem med til ham? Så er vi sikker på vi når det inden vinterferien...
Svar igen med citat :)
#23
Nixen bixen, Marisse. Det ville svare til at, det var kagerullen det var galt med fordi, dejen klæber til køkkenbordet og at, Du så ville sende kagerullen til "kagerullemekaniker".
           HYGGE FRA PERIBELLE OG HJEMMESTYRE  Genert

[Billede: 2rfqbs9.gif]
[Billede: 2z70fie.jpg]
Svar igen med citat :)
#24
(29-01-2012, 23:14)Marisse link Skrev: Jeg vil nu istedet overveje hvor vidt jeg vil betale for sådan et forum og så håbe du vælger at tale ordenligt til de andre campister som vælger at komme med en nyttig oplysning som feks et aflåst puslerum...som vi opdagede kl 20 da receptionen var lukket. Og ja jeg synes du virker meget ubehagelig og det er kun udfra det jeg kan læse af dine svar herinde. Det virker som om du tror du ejer det her sted hvor man som bruger herinde hverken må skrive positive eller negative detajler om feks en campingplads... men ved du hvad Svend, jeg er faktisk ejeren af forummet...
Hej Maria

Undskyld jeg blander mig, men hold da op, vi er jo slet ikke vant til sådan en tone.... netop derfor vi "alle" er så glade for at være på dette forum. Og ja, jeg kan da udemærket følge at det er træls at der er låst til det puslerum, når i havde forventet der var åbent.
Jeg kan nu ikke se det er ulækkert at bruge vognen til at skifte ble i, en skål med vand og et håndklæde på bordet, og så er den ble hurtig skiftet Smiler med blink i øjet

Du skriver "Jeg vil nu i stedet overveje hvor vidt jeg vil betale for sådan et forum"...... trist, men vi er nu engang en flok, som har forskellige aldre, holdning, forventninger og meninger, så vi vil ikke altid være enige om al ting, og det er jo lige netop det, der gør det forum til dét, det er i dag, et forum som både jeg og min mand, er rigtig glade for at være en del af, og allervigtigst, netop fordi vi har formået at snakke ordentligt til hinanden.
Jeg har altid syntes, det var en super ide, at i lavede dette forum, men hvis du ikke har lyst til at betale/forsætte dette forum(og ikke kræve penge af os brugere), så er det jo sådan det er, men det tror jeg bestemt ikke skræmmer nogen her inde, vi har det så godt med hinanden, og så sjovt når vi mødes til det mest vidunderlige træf, som Svend var starteren af, nemlig Tosse Træffet. Så vil vi helt sikkert finde sammen, på et andet forum, som jeg heller end gerne, vil ligge navn og penge til, for med de venner jeg har fået her, der skal jeg gerne sørge for, det kommer til at kører videre. Syntes du er noget uretfærdig i din udtagelse/opfattelse af Svend. Svend og jeg er heller ikke altid enige, men det er bestemt ikke en grund til, ikke at tale ordentligt.

Karin

Kabe Royal XL KS- Volvo V70 2,4 - Tabbert Comtesse 410 HK årg.1997 kaldet "Comtessen " med movermodel Lars.  http://www.sundorf.dk
[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#25
MHT bremserne på jeres campingvogn, vil jeg prøve at forklare, hvordan de er "skruet sammen".
Bag hjulene sidder der en bremsetromle, inden i den sidder bremsebakkerne (bevægelige) fastgjort på en ankerplade, hvorpå også bremsekablerne sidder, som påvirker bremsebakkerne, som ved påvirkning berører bremsetromlerne,så vognen bremser.
Så du/i kan altså ikke skrue hjulene af, og tage dem med til mekanikeren, selv om det ville være dejligt at kunne klare det på den måde - men desværre.
MHT tiden det tager at få det lavet er jeg på linie med Arly
Svar igen med citat :)
#26
Hejsa

Nu vi er ved bremser på campingvogn drenge så kommer et sprøsmål fra en kvinde
Kia Sorento 2,5 CRDI Aut. Polar 590 CTH 2007 ;D
[Billede: DSC_9287a.jpg]
Svar igen med citat :)
#27
Jeg tror du på de fleste vogne slev kan skille det ad Henriette - men jeg er da ikke sikker, på vores vogne har vi kunnet gøre det, måske der findes andre man ikke kan gøre det på, men det lyder for mig mærkeligt, hvis man ellers har "værktøjet i orden" og er lidt fiks på fingrene.
Svar igen med citat :)
#28
Jo da, kan man det, men kan det samles igen OG virke. Det er ikke uden betydning at, man sådan cirka ved hvad man foretager sig.
           HYGGE FRA PERIBELLE OG HJEMMESTYRE  Genert

[Billede: 2rfqbs9.gif]
[Billede: 2z70fie.jpg]
Svar igen med citat :)
#29
Hej

ok svend ja jeg ved det ikke jeg kender kun til lidt til biler
Kia Sorento 2,5 CRDI Aut. Polar 590 CTH 2007 ;D
[Billede: DSC_9287a.jpg]
Svar igen med citat :)
#30
Hej

ok per er der en måde man kan tjekke bremse belægningen uden at splitte det ad ?

Knus Henriette.
Kia Sorento 2,5 CRDI Aut. Polar 590 CTH 2007 ;D
[Billede: DSC_9287a.jpg]
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)