Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renovering af Sprite Alpine fra 70.
#31
Ja okay, de 2 huller sidder også i skabet til venstre for ovnen, så det passer nok meget godt, hvad de tidligere ejere har tænkt på da de lukkede dem til ved jeg ikke.

Men kan det passe at det skal ryge fra ovnen, for når den kørte, altså inden jeg skar alle gasrør, så røg det fra ovnen under bunden.... som en slags udstødning.
Og så er det jo lidt mærkeligt hvis den så igen trækker luft ind lige ved siden af.

Men ja, de 2 huller er originale, for der har siddet jernnet på for myg, og der er 2 alu rør på under vognen.

Har overvejret at montere en blæser på hvert hul, så det er muligt at trække kølig luft ind hvis det er meget lummert.

ja det er lidt af en omgang, i dag skal jeg have den venstre sides trælister på, både i enderne og hele vejen langssiden sammen med den udvendige alu liste.
Når det er sket regner jeg med at skulle igang med det nye loft her til weekenden.

Og så løber der vandt ind ved badeværelses vinduet og stuevinduet i venstre side.. så dem skal jeg lige have ud og kikket på.
Svar igen med citat :)
#32
Så er der lige lidt billeder af den nye liste samt ender i venstre side.
Så nu er jeg ved at lave de sidste lister til siderne der skal skiftes, samt ender til loftet, da det skal laves lidt om, grundet måden vognen var samlet på i sin tid ikke kan genskabes, så loftet bliver ikke lagt i oppefra, men det skal jo så limes i nedefra.

Der skal også lige rettes lidt buler i venstre side.

Og så er der købt 30 m2 flamingo isolering til vognen. Det skulle være nok til alle vognens sider og bund, taget bliver i ny 50mm Glasuld, for at dæmpe lyd fra regn der hagler i taget.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
               
Svar igen med citat :)
#33
Det sjovt og se hvor langt du er nået, og ikke mindst så se det godt ud, tror vi alle glæder os til at se det færdige resultat
Hygge og hejsa

Lars

[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#34
ja det er også begyndt at se mere positivt ud nu hvor træværket næsten er overstået, de 2 buede lister der skulle passe med alulisterne udenfor var alligevel det værste.

Den indvendige del har vi begge snakket frem og tilbage om hvordan skulle være, og vi er kommet frem til at det skal holdes enkelt, med hvide vægge og sorte lister.
Jeg monterer de originale låger og døre til toilettet og skabet, samt til køkkenets ovenskab også.
Der har jeg fået fat i noget sort folie, til at sætte på alle skabe og døre. Underskabet i køkkenet laver jeg om, for vi syntes ikke rigtigt at det passede ordentligt med skuffer og sådan.

Hynderne. Der vil vi til at starte med bruge de originale, fordi de er i rigtig god stand, og der har altid været plastik om selve skummet og så betræk udenpå, så skummet ligner næsten ny.
Vi vil nok lige slå et par lagner over til at starte med for at få en anden farve, men ellers vil vi ikke skifte dem, med mindre vi ligger helt vildt dårligt på dem.
Hvis det dog er tilfældet, så får vi lavet noget nye.

Det eneste der skal ske i spise / soveafdelingen er at kistebænkene skal hæves 5 cm, så sidder man mere behageligt, og hynderne kommer også tættere på vinduerne.
Selve kistebænkene vil jeg også lave nogle nye af, for de originale have 2 rum i hver side, samt den ene var faktisk 2 skuffer.
Det har vi ingen brug for, så der bliver lavet et stort rum i begge sider.
Foran hvor der var 2 enkelt spisepladser som kunne laves om til en soveplads har vi ingen rigtige planer, andet end vi ikke behøver at have en spiseplads.
Så jeg går med et par små ideer om at montere et større køleskab i den ene side, og så have vandtank i den anden, og en kistebænk i midten, og så stadig en soveplade over det hele.

Men til at starte med laver jeg nok ingenting der, for den skal lige vejes først, før jeg kan se hvad jeg kan tillade mig.
Svar igen med citat :)
#35
Beklager at jeg ikke har fået uploadet så mange billeder her på det sidste...
Der har været en del andre ting der skulle gøres, men jeg kommer snart med nye billeder.

Jeg er lige blevet færdig med at sætte lofter op, og skal nu til at isolere siderne, og dernæst skal der limes vægge op.
Svar igen med citat :)
#36
Så kommer der lidt opdateringer.

Højre side passede ikke i længden mere.. den var blevet for lang af at stå og falde lidt sammen.
Så den blev banket ud, og igen justeret på plads.
Til sidst blev dør karmen så limet og skruet på.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
               
Svar igen med citat :)
#37
Det rådne gulv blev brækket op, og der blev trukket nye ledninger til kørelyset, med vandtæt samleboks under vognen foran, og i bag.

Lamperne blev monteret, og nye gulvplader blev skåret til.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
           
Svar igen med citat :)
#38
Jeg er godt nok imponeret over dit projekt, har du tal på hvor mange timer du har brugt efterhånden, uha det må være mange. Men det skal nok blive en flot vogn
Hygge og hejsa

Lars

[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#39
Njaaa... der går da lidt tid med det.... har ikke styr på det... men prisen, inkl. indkøb og udstyr kommer ikke over 12K

der kommer lidt mere her.
Der blev skiftet træ rundt om toilet vinduet, og monteret el. stik.

Og vupti... der kom en loftsplade op... hvordan.. ja.. tog ikke lige billeder af den første process... men den kommer senere.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
               
Svar igen med citat :)
#40
Først tapede jeg malertape op mellem ribberne, det gør det noget nemmere at gøre Glasulden fast.

Det ser dejligt Nemt ud... Men lad jer ikke nare, det er aldrig hverken nemt eller sjovt, for ikke at tale om behageligt at rode med isolering over hovedet.
Men det skulle jo gøres.
bagefter limede jeg pladen op... og så blev den sat i spænd i 24 timer.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
           
Svar igen med citat :)
#41
Pladerne blev skruet sammen med en lille liste på en forudbukket stykke træ for at de skulle holde formen når de sad der.
Og det var proceduren for alle pladerne.
det tog ca et døgn for hver sektion, og jeg delte vognen op i 6.

Loftslugen blev også bare limet til, og så lavede jeg hul for oven med en hulsav der passede med hjørnerne, og savede de lige stykker til.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
               
Svar igen med citat :)
#42
Så fik jeg monteret en udendørs lampe...
Den er ikke udendørs, men jeg lavede en til det med lidt hjemmelavet pakninger, det var den lampe der passede bedst til vognen, og så skal det jo bare være den Smiler
Jeg har også fået skåret hul til vandpåfyldning til vandtank, men det fik jeg ikke lige billede, dog skal jeg nok tage et senere.

Isolering af siderne blev påbegyndt, og skulle så liige huske at få lister bag ved alle de steder hvor der senere skulle noget op.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
               
Svar igen med citat :)
#43
som i også kan se har jeg trukket ledninger til alt lys der skal bruges, og lidt ekstra hvis det skulle blive nødvendigt.

Herfra gik det rimeligt stærkt med at lime plader op, det blev skåret til, og gjort fast med de lister som der i forvejen skulle bruges til skabe, køkken osv.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
           
Svar igen med citat :)
#44
Alle plader blev limet op foran vinduerne, så skar jeg dem til når limen var tør udefra.
det var nemmere, så måler man ikke lige forkert.

Så blev den ene skabsside limet op, og køkkensiderne.

Jeg har også fået sat døren i, og lavet kistebænkene.

Sagen er den at vi skal giftes, ja faktisk i dag. D 13 August, så vi skulle bruge den til at sove i på bryllupsnatten.
Så den blev lige lavet klar til at køre, og så der kunne soves SmilerVedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
           
Svar igen med citat :)
#45
har desværre ikke lige billeder af hvordan vi sov i den her forleden, men i kan her se den med dør inden vi trak den op til hendes forældre hvor festen skal holdes.
Og så om aftenen inden vi skulle i seng udefra.

Den første nat vi sov i den.... det skal lige siges, at vi sov RIGTIGT godt.. og det selvom regnen stod ned i stride strømme. Smiler

Der kommer flere opdateringer og billeder efter bryllupet, er langtfra færdig med den, men på tirsdag skal jeg til syn med den, så håber det går.


Vedhæftet fil(er) Thumbnail(s)
       
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)