Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tysk tempo 100 godkendelse
#1
Hejsa.
Jeg har netop købt en årgang 2016 campingvogn som er Tysk Tempo 100 godkendt af den forrige ejer. Mit spørgsmål er om godkendelsen følger vognen (og dermed kan bruges fremover af mig) eller den følger ejeren, hvis navn står på attesten?

Mvh. Leif
Svar igen med citat :)
#2
Hvis du kigger her så kan du se der er nogle krav til  det trækkende køretøj, så det er en samlet godkendelse, så du kan ikke overtage

https://www.applusbilsyn.dk/leasing-bilt...0-tyskland
Hygge og hejsa

Lars

[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#3
Hmm og så kiggede jeg lidt mere på ovenstående link, og så blev jeg selv i tvivl, hvis din bil overholder de krav der er, så burde der jo egentlig ikke være noget til hindre for at overtage.
Hygge og hejsa

Lars

[Billede: banner.jpg]
Svar igen med citat :)
#4
Det er vel lidt, som dengang vi havde synsfri tilkobling.
Begge køretøjer skal have godkendelsen og har de dét, er alt fjong. Genert
           HYGGE FRA PERIBELLE OG HJEMMESTYRE  Genert

[Billede: 2rfqbs9.gif]
[Billede: 2z70fie.jpg]
Svar igen med citat :)
#5
Med den tyske godkendelse drejer det sig udelukkende om campingvognen, og ja der stilles givne krav til det trækkende køretøj, men det er op til føren at overholde de krav, har ikke direkte noget med at campingvognen kan godkendes at gøre. Da vi fik tysk 100 på vores vogn interesserede de sig slet ikke for bilen, udelukkende campingvognen. Talte med bilinspektøren, som fortalte at forholdene på bilen skulle jeg selv sørge for, kan godkende udelukkende campingvognen.
Hilsen
Ole

Fendt Topas 550TG med trækdyr VW Tiguan 2.0 TDI. Grillning med Q120. Teltcamping Outwell Nevada M

http://www.campingvogn-forum.dk
Svar igen med citat :)
#6
Tak for svarerne.
Det må betyde at jeg godt kan bruge den godkendelse som den tidligere ejer "fik i hus", selv om jeg er ny ejer og CV'en har fået nyt registrerings nummer i forhold til det der står på godkendelsen.
Svar igen med citat :)
#7
Jeg er af den lokale synsmand blevet oplyst at hvis reg. nummer på campingvognen ændres bortfalder den Tyske godkendelse,
Jeg ville kontakte den lokal synsvirksomhed, det er så ærgerligt at få et hak i feriebudgettet
VW Golf Plus Highline med 2.0 tdi motor  og Hobby De luxe 400 Sfe med 1500 kg aksel. nu med Landhaus fra 2001 ( den er til salg)

http://www.knudp.dk
Svar igen med citat :)
#8
Tak for svaret, Knud.
Da min CV er om registreret betyder det tilsyneladende at den skal godkendes på ny. Lidt ærgerligt fordi jeg har "bøvlet" noget med at få godkendelsen fra den tidligere ejer.
Mvh.Leif


Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)