Tråd stemmer:
  • 0 stemmer - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Holbæk fjord Camping (FDM)
#1
Kære Alle,

Nu har vi været på vores første vinterovernatning og vi vil gerne dele vores erfaring med Holbæk Fjord Camping med Jer.
Vi valgte denne plads fordi den ligger en times kørsel fra os, således at vores børn ikke blev for utålmodige og også således at vi kunne komme hurtigt hjem hvis der skulle ske et eller andet uforudset. Derfor faldt valget på denne plads som skulle ligge lækkert og tilmed var vinteråbent.

Turen dertil gik rigtig fint, vi kom frem og mødte camping fatter, som var meget venlig og behjælpelig da vi ikke havde alt udstyr med til at sætte vognen på plads. Han gav os en plads med udsigt til fjorden men tilgengæld klods op af tre andre campister, selvom der var masser af pladser at tage af, hvilket vi syntes var lidt mærkeligt.
Pladsen var fin med mange flotte udsigtspladser. To mindre legepladser, hvilket skuffede vores to børn lidt. Flotte servicebygninger men desværre mente lejrchefen at puslerum skulle lukkes af og der stod et skilt på døren, som beskrev hvorledes man kunne få udleveret nøgle til rummet hvis man lagde depositum på 200kr:/ Vores mindste datter blev derfor skiftet på almindelig toilet på gulvetSur

Vi hyggede om dagen, hentede pizza til aften og så børnenes MGP om aftenen. Der blev lovet gratis trådløst på pladsen og vi fik en adgangskode, desværre fungerede det ikke men vi havde selv netadgang med - så ingen skuffede børn til aften. Vi lagde os til at putte alle fire kl. 22 og dagen efter vågnede vi op til en snedyne og et ordentligt kuldegys. Så vi fik virkelig prøvet at vintercampere i vores LMC. Varmen fungerede fint men vi måtte slå narkosealarmen fra da den konstant reagerede, det har vi prøvet før:/
Svar igen med citat :)
#2
Jeg syntes overnatningsprisen er OK for 4 personer inkl. strøm.

At pladsen vil have 200,- i depositum betyder jo bare at de vil være sikre på at få deres nøgle retur (og du pengene) ved afrejse.

Jeg vil da gerne ligges ved siden af andre campisten på en ellers næsten tom plads. Så føler man sig da ikke som "Palle alene i verden"

//SøWilk
Med venlig hilsen
Søren K. Pedersen


Wilk SilverStar 490 KM årg '04 · Peugeot 308 SW 2,0 HDi 150 hk
Svar igen med citat :)
#3
Barnet kunne vel også få sin ble skiftet i campingvognen i stedet for nede på gulvet på toilettet :-\
Mvh. Bitten Laursen
Kører Citroën Berlingo 1,8 i årg. 2000, Hobby Prestige 480 årg. 1991.

Svar igen med citat :)
#4
Hej

Lyder til i ikke har haft en særlig god oplevelse, må jeg forslå at i prøve igen men sammen med nogle som har prøvet vintercamping så i har dem at støtte jer lidt til.

Hvor er det i kommer fra ?

Knus Henriette.
Kia Sorento 2,5 CRDI Aut. Polar 590 CTH 2007 ;D
[Billede: DSC_9287a.jpg]
Svar igen med citat :)
#5
Vi havde skam en ok oplevelse, men det var første gang vi var afsted. Sidst vi var afsted betalte vi 200kr for en overnatning og vi har aldrig oplevet et aflåst puslerum før. Mht at pusle min datter i vognen så synes jeg det er direkte ulækkert. Vi bruger ikke vores toilet i vognen. Mvh Maria ( som i øvrigt er skaberen af dette forum og betaler for det). Vi bor i Nordsjælland
Svar igen med citat :)
#6
Ps vi skal helt sikkert afsted på vintercamping igen. Det var vi alle fire enige omSmiler med blink i øjet
Svar igen med citat :)
#7
Hej

I skulle tage og prøve at køre en tur på feddet det er en super plads at vintercampere på og jeg mener de har et tilbud her om vinter på 250 kr for en hel famile ink strøm , bad er også med i prisen, svømmehal koster.
Der er flere legepladser også noget indendørs. Jeg tror ikke puslerummet er aflåst men har aldrig haft brug for det så ved det ikke men det ser lækker ud.

Knus Henriette.
Kia Sorento 2,5 CRDI Aut. Polar 590 CTH 2007 ;D
[Billede: DSC_9287a.jpg]
Svar igen med citat :)
#8
Mange tak Henriette. Det vil vi bestemt overveje. Er det prisen for en overnatning eller en weekend?
Svar igen med citat :)
#9
Hej

Jeg har saxet det her fra feddet hjemsmeside
21-10-2012 til 23-03-2013 (uge 42 - 12)
Familie på op til 5 personer i egen vogn.
1 overnatning: 255,00 DKK

Knus Henriette.
Kia Sorento 2,5 CRDI Aut. Polar 590 CTH 2007 ;D
[Billede: DSC_9287a.jpg]
Svar igen med citat :)
#10
(29-01-2012, 21:19)Marisse link Skrev: Vi havde skam en ok oplevelse, men det var første gang vi var afsted. Sidst vi var afsted betalte vi 200kr for en overnatning og vi har aldrig oplevet et aflåst puslerum før. Mht at pusle min datter i vognen så synes jeg det er direkte ulækkert. Vi bruger ikke vores toilet i vognen. Mvh Maria ( som i øvrigt er skaberen af dette forum og betaler for det). Vi bor i Nordsjælland
Marisse - det du her skriver
Svar igen med citat :)
#11
Kære Svend,
Nu skal du vide om mig, at jeg skriver lige præcis det som passer mig. Og med mindre det er dig som ejer den campingplads, hvordan kan du så stå til ansvar for de mangler jeg syntes der var? Henriette gav et fint svar men jeg forstår dig simpelt hen ikke? Jeg skriver at jeg er skaberen af forummet fordi Henriette spørger hvor det er vi kommer fra...og så ville jeg lige fortælle at jeg faktisk har været herinde før og faktisk kender det her forum RET SÅ GODT! Jeg betaler glædeligt for det fordi jeg ved hvor mange af Jer tosser, som har glæde af det. Hvis der ikke er plads til sådan een som mig, og andre campister som deler deres erfaring om campingpladser, vintercamping osv osv uden man får nogle ubehagelige svar, så er formålet med det her forum ikke blevet som jeg i sin tid ønskede.
Prøv at læse min oprindelige post igen og træk vejret ned i maven inden du svarer folk. Jeg spørger hvad kan vi forvente af en plads prismæssigt og hvad kan man forvente af en plads om vinteren? At et puslerum eksempelvis er aflåst? Det er måske meget rart for en familie med tre blebørn at de skal gå uden om Holbæk Camping om vinteren...Derudover skriver jeg om en meget venlig campingfatter og har derudover nogle gode råd til andre campister om ikke at trække håndbremsen. Læs i øvrigt også teksten hvor jeg skriver hvorledes vi hyggede i vognen og mine piger legede i sneen. Du virker som en meget ubehagelig og simpel person Svend!
Svar igen med citat :)
#12
marisse - du lod dine frustrtioner over et aflåst puslerum flyde over i sådan en grad, at jeg heller ikke forstår dig.
Du kunne -mod et depositum på 200 kr - have fået udleveret en nøgle til det sted, og du havde fået dine 200 kr retur ved afleveringen af nøglen.
Helt ærligt- Hvad var problemet så ??
At du så mener jeg er en ubehagelig og simpel person - tja hvad skal jeg sige?
Det var mig der startede "tossetræffene" -og jeg har sørme været med hver gang- så helt ubehagelig og simpel er jeg nok trods alt ikke.
Men du må da undskylde, hvis mine holdninger fornærmer dig- jeg skriver nemlig OGSÅ hvad jeg mener.
Svar igen med citat :)
#13
Svend, jeg synes du skal undlade at skrive flere svar på mine tråde. Det kommer der vist ikke noget godt ud af. Fortsat god aften.
Svar igen med citat :)
#14
jeg synes så lige du skal tænke dig lidt om inden du kalder mig ubehagelig og simpel - du kender mig jo ikke
Svar igen med citat :)
#15
Jeg vil nu istedet overveje hvor vidt jeg vil betale for sådan et forum og så håbe du vælger at tale ordenligt til de andre campister som vælger at komme med en nyttig oplysning som feks et aflåst puslerum...som vi opdagede kl 20 da receptionen var lukket. Og ja jeg synes du virker meget ubehagelig og det er kun udfra det jeg kan læse af dine svar herinde. Det virker som om du tror du ejer det her sted hvor man som bruger herinde hverken må skrive positive eller negative detajler om feks en campingplads... men ved du hvad Svend, jeg er faktisk ejeren af forummet...
Svar igen med citat :)


Hop til forum:


Bruger(e) der ser denne tråd: 1 Gæste(r)