Dansk Camping Forum

Fuld Version: Tilpasning af busfortelt til Hymer
Du ser lige nu en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version her med fuldstændig formattering.
Hej Alle
Jeg kan se, at flere anvender et busfortelt (ex fjord 25) til de små CV'er. Jeg er lige ved at bestille et Dwt Picco og er lidt usikker på hvordan det evt. skal tilpasses. Passer adaptersættet:

http://www.campingshop.dk/produkt/adapte...rende.aspx

til en standardskinne på en CV eller skal jeg have en løs "vulst" med, som jeg selv kan sy på adapteren ?

Jeg er sikker på at nogen har stået over for det
Hejsa og velkommen her Smiler

På vores lille safari bruger vi blot den vulst der er på teltet, og det vil jeg umiddelbart også mene du kan, jeg tror ikke det er nødvendigt med adaptoren.
Så vidt jeg kan se, så står der også at adaptor kun er nødvendig hvis der er tagrende, så jeg kan næsten ikke forstille mig at det skulle give nogle problemer.

Men ellers kan du jo prøve, og så kan du jo altid købe adaptoren bagefter hvis det viser sig at det ikke kan lade sig gøre uden Rullende øjneSmiler
Hej Lars - og tak

Vi så et fjord 25 opslået i forrige weekend, men havde så ikke tilstrækkeligt fokus på selve teltkonstruktionen. Vi kiggede mere må den kanal, der er syet til den kraftige tværstang.

Vi bestiller så blot teltet (og håber vognen når at blive leveret i denne sæson)

Tak for det
Du kan prøve og hører Per Spillemand, tror det er noget af det samme telt som Per og Pia har, og måske Peribellen lige pludselig ikke er single Peribelle herinde Smiler
Jo - den er nok fortsat single, men får sig måske et lige så "stort" modstykke :-)

Vores en den mindste Hymer Touring, der kan fås - og lidt mindre en Peribellen !
Ellers må du være lidt kreativ, du kan se her hvordan vi har vores til at sidde på. http://www.sundorf.dk/index.php/camping/...ad-bustelt
(12-06-2013, 20:10)flemming bo Skrev: [ -> ]Vores en den mindste Hymer Touring, der kan fås - og lidt mindre en Peribellen !

Ja så kan jeg godt se det er nødvendigt med et fortelt, du bliver jo nødt til at gå udenfor for at skifte mening Griner bredtRækker tungeGriner bredtRækker tungeCool
Hej Pia

Det er meget instruktive billeder i har liggende på jeres hjemmeside. Nu er jeg ikke i tvivl om at jeg enten skal købe adapter eller sy en "vulst" på. På det telt vi kigger på er der nemlig ingenting til at skyde ind i teltskinnen.

Tak for hjælpen
Prøv at kigge på DCU under Forum, køb, salg, leje.
Her er der et rigtigt fortelt til salg, som måske passer til din vogn.

Vh
Steen